Всеки шофьор иска да защити колата си, но покривалото за коли е често пренебрегван. Може да си мислите, че те са предназначени да предпазват боята на автомобила и да предпазват предното стъкло от замръзване, но те всъщност имат още какво да предложат. Качественото покривало за кола може да предпази вашия автомобил от безброй проблеми – от ръжда до ултравиолетови лъчи – и да действа като прост, но ефективен възпиращ механизъм за потенциалните крадци.

С всички тези предимства, не е изненадващо, че пазарът изобилства с цяла гама покривала за автомобили. С толкова много разнообразие няма как да не намерите този, който отговаря на вашите нужди, но именно заради големия много избор това ще е предизвикателство. Ние си позволихме да съставим списък с най-добре оценените калъфи за автомобили, налични в момента, за да можете да сте информирани, когато взимате решение.

Най-доброто покривало за кола


1.Leader покривало за кола

Първото автоматично покритие, което  взима място в нашия списък, е капакът на аксесоарите на Leader с вградена UV защита. Неговата дишаща материя активно отблъсква водата, като поддържа автомобила ви сух, като същевременно се изправя пред прах, мръсотия, полени и птичи тор.

Тъканта също е биоразградима, така че няма да се притеснявате, ако тя бъде издухана – въпреки че това е малко вероятно поради ветроустойчивите ленти! Удобното прилягане на покритието и UV филтриращата технология го правят идеален за дъжд или слънце. Той дори идва със собствена чанта за съхранение, така че можете да го хвърлите в багажника и да запазите колата си защитена, където и да пътувате.

Основни функции:
Подходящ за всички седани до 200 инча

Покривалото осигурява UV защита

Активно отблъсква водата

Ветрозащитените ленти предотвратяват издухването на капака

Екологично благодарение на биоразградимото си покритие

Устойчив на прах, полени, замърсители и птичи тор

Подходящ за външна и вътрешна употреба

Предлага се със собствена чанта за съхранение

Спецификация:
Марка: BrandLeader
Model: 10301003
Тегло: 2,5 кг


2. Покривало за кола против градушка Petex

Водоустойчиво покривало за кола с твърд пенопласт, което ще предпази вашия автомобил от градушка. Покривалото Petex е устойчиво навятър и е оборудвано със затягащи ленти, което предотвратява премахването на покривалото при силен вятър.

Основни функции:

Водоустойчиво и предпазва от градушка;
От 5 мм, твърд пенопласт;
Устойчиво против вятър, оборудвано със затягащи еластични ленти, за да се предотврати навлизането на вятър под колата и премахване на покривалото;
Устойчиво на слънчева топлина;
Дишащ и мек вътрешен материал, който предпазва боята на автомобила от увреждане;
Удобна чанта за съхранение.

Спецификация:

Марка: Petex

Модел: Size L – 442100033. Audew покривало за колаВодоустойчивото покритие на Audew е прост и икономически ефективен начин да запазите автомобила си безопасен от малките мръсотии, с които се сблъсква всеки ден. Неговата тежка памучна смес предлага защита при всякакви метеорологични условия, което я прави идеална за употреба във всеки сезон. Твърдата материя е също така водоустойчива, избягвайки всякакви неприятни течове, и ще предпази колата от мръсотия, прах и изпражнения, както и от драскотини.

Неговият ветроустойчив дизайн гарантира, че покритието няма да се разпръсне, когато остане само на будни дни, докато отразяващата повърхност блокира вредните UV лъчи, както и предотвратява прегряването на автомобила. Цялата тази защита е лесна за придобиване – Audew е проектирал капака си така, че да може лесно да се монтира и премахва. Като цяло предлагането на Audew предлага страхотна и достъпна защита за Вашия автомобил.

Основни функции:
Подходящ за повечето превозни средства до 200 инча

Предпазва превозното средство от увреждащо UV лъчение

Ветроупорен

Подходящ за вътрешна или външна употреба

Защитава автомобилите от прах, мръсотия, тор и прашец

Лесно се монтира и премахва

Предотвратява драскотини

Водоустойчива материя

Чудесно за всички метеорологични условия

Спецификация:
Марка : Audew
Модел : AUDEW Motorgirl2628
Тегло : 3.31 кг4.Titan ултралеко покривало за кола


Твърдото покритие на Titan е идеалното решение за поддържане на вашия автомобил от вредното въздействие. Неговата водоустойчива материя също предпазва от вредни UV лъчи и драскотини. Капакът също притежава своя собствена защита срещу прах, мръсотия и птичи тор, предлагащи пълна защита.

Най-доброто от всичко е, че калъфът е невероятно лек, което улеснява вземането със себе си, където и да отидете. Шестметровият кабел и заключващата система също така гарантират, че покритието остава поставено дори при ветровито време. Клиентите съобщават, че дори и при ветрове с дължина над 50 км / ч покритието на Титан няма да се измести!

Основни функции:


Подходящ за повечето салони, включително Honda Accord, Toyota Camry и много други

Дължина 200 инча

Водоустойчива материя

Предпазва от прах, мръсотия и птичи тор

Предпазва превозните средства от надраскване

Предпазва от UV лъчи

Олекотен дизайн

Loop системата осигурява покритие на място при силен вятър

Лесно се монтира, благодарение на бързо затварящите се ленти

Спецификация:


Марка : Titan
Модел : A-1
Тегло : 1.28 кг.


5. Покритие за автомобил Budge LiteБлагодарение на своя издръжлив, водоустойчив дизайн, моделът на Budge е спечелил мястото си в списъка с най-добрите калъфи за автомобили. Тъканта се държи заедно с тежки двойни шевове и се приляга плътно около колата заради еластичния подгъв. Листата, мръсотията и птичия изпражнения не се задържат за тази изненадващо икономична покривка на автомобила.

Капакът също е дишащ, като се гарантира, че мухълът не се натрупва, дори ако колата ви трябва да остане за дълго време. Покритието на Budge е предназначено главно за използване на закрито, но може да предпази и колата ви от времето навън за по-кратки периоди. Тази лека покривка се доставя дори със собствена чанта, така че лесно можете да я съхранявате в багажника и да пазите автомобила си в безопасност.


Основни функции:


Предлага се в различни размери, за да пасва на всяко превозно средство

Твърдата тъкан се държи здраво заедно с двойно зашиване

Еластичен за плътно прилепване

Предпазва от листа, прах, мръсотия и тор

Отлична стойност за парите

Дишаща за предотвратяване на натрупването на мухъл и плесен

Подходящ за употреба на закрито и понякога на открито


Спецификация:


Марка: Budge
Модел: B-3
Тегло: 3 кг


6. OverDrive PolyPro покривало за кола

Със своята мека, но издръжлива материя, тази покривка на автомобила предлага отлична защита, без да променя работата на автомобила.

Всеки ъгъл на капака е еластичен, за лесен монтаж и премахване, докато неговият водоотблъскващ дизайн предпазва автомобила от ръжда и други проблеми, свързани с водата. Въпреки че капчиците не могат да влязат, тъканта е дишаща, така че можете да бъдете сигурни, че е защитена от плесен и мухъл. Покритието PolyPro предпазва от слънцето, както и от дъжда, благодарение на вградената си UV устойчивост, която предпазва автомобилите от увреждания от слънцето.

Всяко покривало на автомобила PolyPro също се предлага с двугодишна гаранция, гарантираща, че автомобилът ви получава качествената защита, от която се нуждае от отломки, метеорологични условия и драскотини.


Основни функции:


Предлага се в различни размери, подходящи за повечето превозни средства

Изработен от не абразивен, но издръжлив плат

Водоустойчив

Предпазва от слънчевите UV лъчи

Всяко покритие е с двегодишна гаранция

Дишащата материя предпазва от мухъл и плесен

Предлага се с двегодишна гаранция за качество

Лесно се монтират и премахват благодарение на еластичните ъгли

Подходящ за съхранение и променящо време

Спецификация:
Марка : OverDrive PolyPro
Модел : 10-010-051001-00
Тегло: 2.26 кг.


7. Kayme четирислойно водоустойчиво покривало за коли


С четири слоя за защита на тъканите, покритието на автомобила на Kayme предлага отлична защита срещу каквото и да е вътрешно съхранение и елементите могат да хвърлят върху вашия автомобил. Алуминиевият слой на капака спира слънчевите вредни ултравиолетови лъчи да достигнат колата ви, докато допълнителен слой от памук предпазва боята от абразия. И накрая, PE покритието запазва водата.

Предните и задните ремъци също предотвратяват издухването на капака от вятъра, което прави покритието чудесна възможност за бурно време. Това покритие също е снабдено с отразяващи ленти, за да се уверите, че вашият автомобил може да бъде видян през нощта, предотвратявайки случайни удари.

Основни функции:


Предлага се в различни размери, за да пасне на почти всяко превозно средство

Четири слоя за защита

Водоустойчив

Устойчиви на UV лъчи

Мекият памучен интериор предотвратява надраскване

Предните и задните ленти предотвратяват издухването на капака

Отразяващите ленти правят автомобила по-лесен за нощно виждане

Ципът около шофьорската врата прави лесен достъп до предмети вътре

Спецификация:


Марка: Kayme
Модел: CC-YGLM-3XL-001
Тегло: 5.7 кг


8. OxGord покритие за кола против буряПокритието за кола на OxGord предлага качествена защита на вашия автомобил. Неговата петпластова система, съставена от три водоустойчиви полипропиленови слоя и по един от дишащите порести филми и мека руна. Последното предпазва капака от надраскване на боята.

Подсилените шевове и еластичните рула означават, че покритието ще остане поставено дори и при силни ветрове, докато шнурове позволяват плътно прилепване, което предотвратява достигането на отпадъци до колата ви. Всяко покритие на OxGord се доставя със собствена антена и чанта за съхранение за лесно пренасяне.

Основни функции:


Предлага се в два размера, монтиращи превозни средства с дължина до 204 инча

Тъканта се състои от петслойна система за защита

Подходящ за вътрешна и външна употреба

Водоустойчив

Дишаща, за да се предотврати образуването на мухъл и плесен

Съвместимостта с шнур запазва покритието по време на ветровито време

Вътрешният слой от меко руно предпазва боята от надраскване

Предлага се със собствена чанта за съхранение и антена


Спецификация:

Марка: OxGord
Модел: SKU-745-XL
Тегло: 4.08 кг.


9. Motor Trend OV-642 Trueshield водоустойчиво SUV и Van покривало за кола


Предлага се за превозни средства с дължина до 225 инча, този капак е идеалната възможност за по-големи коли. Ако търсите покритие, което може да издържи на най-суровите метеорологични условия, това може да е идеалният вариант за вас.

Калъфът за автомобили SUV на Motor Trend е одобрен за защита срещу тежки външни условия, от сняг до дъжд, до вятър. Също така е устойчив на ултравиолетови лъчи, запазвайки колата ви в безопасност от щетите, които може да причини слънцето. С ремъци отпред и отзад правят за плътно прилепване, задържайки отломките и предотвратявайки изпадането им. Той се доставя със собствена защитна кабелна ключалка – направена от закалена стомана, покрита с пластмаса, за да се избегнат драскотини, този кабел спомага за обезопасяването на капака и възпира крадците. Това е безспорно един от най-добрите покрития за автомобили на открито на пазара в момента.

Основни функции:


Предлага се в два големи размера – идеален за SUV

Чудесна възможност за тежки климатични условия

Предпазва от дъжд, градушка и сняг

Благодарение на вградените ремъци няма да го издуха във ветровити условия

Удобното прилепване пази от вредните отпадъци

Доставя се със собствен кабел за сигурност, който предпазва капака и предотвратява кражби

Спецификация:


Марка: Motor Trend
Model: OV-642
Тегло: 12.65 кг


10. XCAR Brand New Breathable покривало за предотвратяване на прах

Покритието на XCAR отговаря на превозните средства до 200 инча и предлага страхотна защита на достъпна цена. Тъканта е водоустойчива, но дишаща, така че колата ви няма да развие плесен, ръжда и мухъл. Той е идеалният вариант за дългосрочно съхранение на закрито, но може да се използва и за случайна употреба на открито.

Здравият плат предотвратява образуването на надрасквания и износване на колата, без да е абразивен за боята. Също така е лесно да се слага и маха благодарение на еластичните подгъви и приляга плътно за максимална защита срещу замърсявания, прах, прашец, тор и други отпадъци. Той дори идва със собствена антена и торбичка за съхранение, както и с една година гаранция. Клиентите обичат плътността, която върши страхотна работа, като държи отломки далеч от колата.


Основни функции:


Подходящи за превозни средства с дължина до 200 инча

Водоотблъскващ

Дишащата материя предпазва от мухъл, плесен и ръжда

Защитава автомобила от драскотини

Идеален за вътрешно съхранение и за случайна употреба на открито

Еластичните хем позволяват плътно прилягане

Защитава автомобилите от замърсявания, прах, полени и други отпадъци

Предлага се с пластир за антена, чанта за съхранение и една година гаранция

Спецификация:

Марка: XCAR

Модел: FBA_ES101102

Тегло : 4.45 lbs