Няма да ги намерите в Америка, но все пак може да не искате да ги купувате така или иначе. Това са най-евтините автомобили в света и то с причина.

10-те най-евтини автомобили в света

„Евтиното е скъпо“ е поговорка, която се знае, че се прилага за много неща. Наемането на евтин майстор, който да оправи вашия дом, например, често ще струва повече при допълнителни ремонти. Купуването на евтини ботуши за есенно време често означава, че ще ги носите само една година.

Когато става въпрос за автомобили, особено за закупуване на употребявани автомобили от автокъща, това е двоен стандарт. Това обаче не спира милиони хора да купуват едни от най-евтините автомобили в света.

Американските пазари са известни с това, че обичат скъпите си автомобили. Други страни обаче са известни с това, че търсят другия начин, стига да има някои сериозно ниски разходи.

Чудите се как изглеждат най-евтините автомобили? Ето кои са най-достъпните автомобили в света.

Tata nano 2015 model

Този умен автомобил се произвежда от Tata Motors, една от многото марки автомобили, които никога няма да видите в Америка. Този автомобил е известен с това, че е гола вода в съвременната история и честно казано наистина не е толкова способен да изминава дълги разстояния.

Двуцилиндровият четириместен автомобил предлага чистачки на предното стъкло, купе и отопление. Освен това има антена и Bluetooth развлечения, но липсват всякакви защитни функции или антиблокиращи спирачки.

При стойността на 3700 долара за нов модел, това е и най-евтината от всички най-евтини автомобили в света днес, най-вероятно защото не става за каране.


New Chery QQ 2017 г.

Когато Чери за пръв път удари на пазарите с QQ модела, той се продаваше на ниска цена, около $ 5000. Колите бяха лошо направени и бързо стана известно, че не могат да бъдат управлявани, без да се счупят почти веднага.

Версията за 2018 г. не е много по-добра. На около 9 900 долара получавате кутия с колела, която съдържа това, което уебсайтът на Chery International официално нарича „енергичен и озаряващ цифров инструмент“ за вашето табло.


Maruti Suzuki Omni 2018 г.

Maruti Suzuki (да, Suzuki е същата марка, която прави камиони и мотоциклети) е конгломерат, станал доста известен в Индия за направата на най-евтините автомобили в света. Техният Марути Сузуки за 2018 г. е отличен пример за това

Този петместен микробус с струва около 4000 долара в град Ню Делхи. За тази цена получавате от возене точка А до точка Б, други обещания не са дадени.


Renault KWID

Renault е една от чуждестранните автомобилни компании, която всъщност може да стигне до Америка доста скоро, но това хубаво нещо ли е? Е, нека да разгледаме новото Renault KWID, което се продава в Индия за около 3600 долара за стандартен модел.

Това е един от най-евтините автомобили в света. Стандартният модел се предлага с предпазни колани и детски ключалки – това са защитните функции. Той също има резервна камера в някои модели, но няма радио.

Озадачаващо? Да. Малко. Но ей, той идва с 68 конски сили, така че това вероятно ще е луксозен спортен автомобил през 1965 година.


Hyundai Eon

Най-накрая! Име на марка автомобил, което всъщност виждаме по американските улици! Въпреки че може да разпознаете Хюндай на улицата, вероятно скоро няма да видите Еон.

Този модел автомобил няма необходимите предпазни функции, за да бъде на американския пазар. Неща като антиблокиращи спирачни системи и контрол на сцеплението не са стандартни тук. Всъщност, всичко освен въздушните възглавници, предпазните колани и климатика не са включени.

Hyundai Eon е един от най-евтините автомобили в света благодарение на текущата си цена от 5000 долара.


Datsun Redi-Go

Datsun returns to Sri Lanka with all new redi-GO

Datsun всъщност не е автомобилна марка, която повечето американци биха знаели, но тя съществува в Америка за много кратко време през 80-те. Тогава тя стана една от марките автомобили, които може да дойдат отново в Америка, ако нещата се подредят добре.

Redi-Go е един от най-евтините автомобили в света и също така е един от единствените автомобили, които Datsun все още прави. Лесно е да разбереш защо. Моделът D, който се продава на цена от 3500 долара, няма климатик, няма функции за безопасност и няма забавления.

Ако търсите нещо, което е малко по-малко потенциално смъртоносно и малко по-скъпо, имате късмет. Datsun прави супирана версия на Redi-Go, която все още остава сред най-евтините автомобили в света.

Datsun Go струва 4600 долара за чисто нов модел и има функции – не много от тях и не добри, но въпреки това функции! Той има багажник с дистанционно управление. И това е всичко.

Оставете на Maruti Suzuki Celerio да бъде една от най-евтините автомобили със спортен вид. Този автомобил струва $ 5 800 за чисто нов базов модел и истината е казана, показва. Има много отзиви, които показват защо това е една от марките автомобили, която никога няма да стигне до Америка.

Моделът LXi, който е най-евтината версия, е оборудван с кормилно управление и климатик. Ако се надявахте на антиблокиращи спирачки, въздушни възглавници или защитни елементи, то ви е сте в заблуда.