Защо да не се позабавлявате с начина, по който представяте подаръка со. Ще споделим с вас идеи, които са идеални да заменят старомодния начин за опаковане на подаръци.


Те биха работили за всеки подарък и са идеални за онези, които са очевидни или трудни за опаковане, игрална конзола, спа посещение или нещо друго, за което можете да се сетите.

Знаем, че може да ви се стори малко скучно само да подадете на някого плик с карта за подарък или пари вътре. Това не е много сложна презентация, за да се създаде вълнение.

Може би искате да знаете как да представите бягство за уикенда като подарък. Не се притеснявайте, имаме някои творчески начини да подарите какъвто и да подарък.

Защо да не използвате някои от тези творчески начини да подарите подаръци за рожден ден, подаръци за годишнини, годежни подаръци, валентинки, коледни подаръци или по някаква причина! Подарете им карта подарък от любим магазин, за да могат да купуват това, което искат, а вие можете просто да го представите по забавен начин!

За нашето семейство, когато подарите подарък по уникален начин, това прави подаръка още по-специален.

Няма значение какъв е подаръкът. Когато става въпрос за идеи за представяне на подаръци, ние имаме много от тях за вас. Какъвто и да е вашият избор за подарък, това са страхотни, уникални и креативни начини да поднесете подарък на всеки.


Често пътуваме през празниците и обичаме да свеждаме материалните неща до минимум, така че представянето на подарък е също толкова важно за нас. Имаме мили спомени не само за подаръка, но и за начина, по който е подарен.

Творчески начини да подарите подарък –
Направете траен спомен с начина, по който представяте подарък!

На лов за улики

Това ни е любимо винаги и често го комбинираме с други забавни неща. Просто създайте улики за подарък за изненада от едната дестинация до следващата. Крайната улика може да е действителния подарък за изненада или представа за това какъв е подаръкът.

Чудесен начин да дадете ваучер ваканция или спа като подарък и толкова много по-вълнуващо, а не просто сертификат за подарък или да им дадете пари в брой.

Това отнема малко повече планиране и време за измисляне на улики. Не мислите ли, че това е по-вълнуващото, когато подарите пари в брой? Отварянето на плик с пари в него е недостатъчно оптимално. Да го изпратите на лов за улики се превръща в един от забавните начини да давате пари.


Парчета пъзел

Начертайте картина или отпечатайте такава. Тази картина или снимка може да бъде изображение на действителния подарък, дума, улика за това къде е скрит подаръкът или загадка за решаване. Нарежете на 20 парчета, подобно на пъзел. Представете парчетата на пъзела като подарък и те трябва да бъдат сглобени отново заедно.

Видът на пъзела може да бъде всичко, което искате. Колкото по-сложен е пъзелът, толкова повече напрежение. Ако искат подаръка, трябва да го спечелят! Можете да увиете тези подаръци в странна форма или размер. Няма проблем да бъдете креативни по отношение на даването на пари или карта за подарък, те ще направят даването забавно. Ако наистина сте креативни, можете да наслагвате текст или изображение от пъзела по-долу и да го изрежете.

Ако искате да подарите пътуване, можете да използвате пъзел, за да обявите дестинацията.

Какво ще кажете за подарък разходка с балон? Пъзел може да бъде чудесен начин да го обявите!


Дървена пъзелна кутия

Скрийте подаръка или улики в дървена пъзел кутия! Това е перфектен начин да скриете различни неща във всяко секретно отделение. Да не говорим за забавлението да се опитваш сам да отвориш всеки раздел.


Карта за разкриване на ваканция

Можете да предоставите списък с „неща“, които човек трябва да направи, за да получи своя подарък или представата къде се намира.


Гатанки или въпроси

За тези от вас, които обичат да са малко по-креативни, когато подарите подарък, можете да ги накарате да мислят! Създайте забавна гатанка, която трябва да бъде решена. Отговорът на гатанката може да бъде или улика към подаръка или отговора.

Той може да бъде по-скоро „мистериозен подарък“ и можете да накарате лицето да задава въпроси само с да или не, за да познае отговора.Балонни нотки

Търсите творчески начини да подарите подаръци за рожден ден? Направете бележка или картичка, нарязана на няколко парчета. Поставете всяко парче в балон, надуйте го, завържете го и представете букет от балон. Получателят трябва да спука всички балони и заедно да ги прочете. Това е перфектен начин да дадете и пари и като подарък!Персонализирани подаръци

Имате ли музикант в къщата? Какво ще кажете за гравиран, персонализиран избор на китара?

Или персонализирана детска книга! Колко забавно да виждаш собственото си име в историята!


Видео или слайдшоу

Накарайте ги да разгънат подаръка си във видеоклип, можете да давате жокери в снимки или текстови проблясъци на екрана. Наистина можете да направите това много забавно. Може да добавите и музиката.


Всеки “обикновен” подарък може да се превърне в прекрасен спомен – стига да е поднесен правилно. Лично аз винаги ценя самата оргиналност и как е поднесено всичко, не толкова какво е или колко пари е. Пробвайте ако някоя от идеите ви е допаднала – със сигурност няма да останете разочаровани, нито пък човекът, за когото го правите. 🙂